Aantrekkelijk website-design voor o.a. hotels, bed & breakfast, appartementen, vakantiehuis en short-stay organisaties. Uw Hotel, B&B, Appartementen- complex, vakantiehuis, short stay website is belangrijker dan ooit. Het is uw nummer 1 en meest winstgevende directe distributiekanaal !

Het is de spil waar alle andere marketing-activiteiten  omheen draaien en het centrum van uw merkidentiteit. Uw website (en mobiele website) moet opvallen en aanzetten tot reserveringen.

Lees meer...

Mobiele websites zijn een must voor elke Hotel, B&B, Appartmenten, vakantiehuis en short stay verhuur organisatie, het is het snelst groeiende online reseverings kanaal.

Lees meer...

Om eenvoudig uw website te beheren maken wij standaard gebruik van het Joomla! CMS (content management systeem). Heeft u liever een andere smaak, dan kan dat ook !

Lees meer...

Om uw website altijd online beschikbaar te laten zijn maken wij gebruik van de hosting pakketten van Byte.nl.  Byte business hosting is schaalbaar, supersnel en betrouwbaar door de toegepaste clustertechnologie.

Lees meer...

Website Analytics & Tracking: bij het opleveren van uw website installeren wij google analytics en/of een andere code in uw website.

Lees meer...