Background Image

Aantrekkelijk website-design voor o.a. hotels, bed & breakfast, appartementen, vakantiehuis en short-stay organisaties. Uw Hotel, B&B, Appartementen- complex, vakantiehuis, short stay website is belangrijker dan ooit. Het is uw nummer 1 en meest winstgevende directe distributiekanaal !

Het is de spil waar alle andere marketing-activiteiten  omheen draaien en het centrum van uw merkidentiteit. Uw website (en mobiele website) moet opvallen en aanzetten tot reserveringen.

Binnen onze aanpak in het functionele ontwerp en design proces  houden wij rekening met uw wensen en behoeften die wij in een eerste gesprek zullen vastleggen. Wij nemen  de tijd om naar uw persoonlijke doelen en doelstellingen te luisteren voordat we  deze verwerken in een project plan  dat ons zal helpen bij het  formuleren van een strategisch plan van aanpak voor uw Hotel, B&B, Appartmenten complex, vakantiehuis of short stay webontwikkeling.

Ons team van creatieven bestaat uit een groep van kunstenaars, ontwerpers, multimedia specialisten en programmeurs die uw boodschap via een breed scala van media kunnen overbrengen. Wij hebben tot doel om met de laatste technieken uw boodschap te verpakken in een aantrekkelijke en inspirerende eindresultaat. 
We doen dit door gebruik te maken van  “best practices” in de website architectuur, usability en design om ervoor te zorgen dat uw site gemakkelijk te navigeren is. En door implementatie van onze bookings engine (reservering kalender) in uw eigen website die direct gekoppeld is met ons PMS www.smartwebpms.com.

(Alle gastgevens worden centraal opgeslagen in het property management systeem u hoeft dus geen gegevens over te typen).

 

Singel 401 office
1012WN Amsterdam

The Netherlands

Tel: + 31 (0)20 7077458
Fax:+ 31 (0)20 7529739

info(at)smart-consult(dot)nl